ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Παρουσιάσεις και ομιλίες από εξειδικευμένους και καταξιωμένους ομιλητές, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τρόπους προσέγγισης των εξελίξεων στη γαστρονομία και το πάντρεμά τους στο χώρο των ξενοδοχείων.
Έμφαση θα δοθεί στην αξία των snacks, τη συμμετοχή τους στο σύγχρονο τρόπο ζωής και στα μενού των εστιατορίων & snack bars μέσα από ένα panel ομιλητών από το χώρο της διατροφής, του marketing και των ανθρώπων του κλάδου. Ένα panel με εκπροσώπους επιτυχημένων γαστρονομικών ξενοδοχειακών concepts που έχουν ξεχωρίσει, θα αναλάβει να δώσει απαντήσεις και ιδέες προσέγγισης εξειδικευμένων κοινών τουριστών. Είναι δεδομένο πια, ότι η εικόνα προηγείται της γεύσης και οι σχέσεις με τους επισκέπτες είναι ύψιστης σημασίας και είναι μερικά από τα θέματα που θα παρουσιαστούν με διαδραστικό τρόπο.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης Hotelia 2018 στο περίπτερο 9 οι ειδικοί θα καταθέσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.
Ζούμε την εποχή που η γαστρονομία στο ξενοδοχείο είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Νέοι επισκέπτες, με νέες ιδέες και ανανεωμένες ανάγκες, δημιουργούν τάσεις τις οποίες τα καταλύματα σήμερα καλούνται να κατανοήσουν και να εκμεταλλευτούν. Καθώς το 2018 μας αποχαιρετά σιγά-σιγά, στις 3 ημέρες της έκθεσης Hotelia 2018, σε μία σειρά ομιλιών και πάνελ, καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου θα αναδείξουν τις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο όσον αφορά τη γαστρονομία στον κλάδο της φιλοξενίας. Σας περιμένουμε 9-11 Νοεμβρίου στο περίπτερο 9!
Πρόγραμμα Ομιλιών
έναρξη | Παρασκευή 9/11 | Σάββατο 10/11 | Κυριακή 11/11 | |||
---|---|---|---|---|---|---|
12:00 |
Δημήτριος Δημητριάδης, «Hotel Booking Strategy και Ψηφιακά Εργαλεία για Ξενοδοχεία» Κάντε κράτηση εδώ |
|||||
14.00 |
Βασίλης Γεωργίου, Το εμφιαλωμένο κρασί ως βοηθητικό μέσο προώθησης στον χώρο της Φιλοξενίας Κάντε κράτηση εδώ |
Πάνελ «Το ξενοδοχείο ως πρέσβης της τοπικής γαστρονομίας» Κάντε κράτηση εδώ |
Εμμανουέλα Κόκκαλη, «Influencers: Πώς να τους διαχειριστείτε και να τους δημιουργήσετε» Κάντε κράτηση εδώ |
|||
16.00 |
Νίκος Σακκάς, Κάντε κράτηση εδώ |
Πάνελ «Foodtrends&Snacks: Πώς να ενσωματωθούν και να επικοινωνηθούν από το μέσο κατάλυμα» Κάντε κράτηση εδώ |
Ευθυμία Καλογήρου-Baldwin, «Το προφίλ και οι ανάγκες των τουριστών από την Ασία» Κάντε κράτηση εδώ |
|||
18.00 |
Δρ. Ευάγγελος Χρήστου, «Η εμπειρία της γαστρονομίας σε σχέση με τις ανάγκες του τουρίστα-επισκέπτη» Κάντε κράτηση εδώ |
Χρόνος παρουσίασης: 25’-45’ (επιλογή του ομιλητή)
Σας περιμένουμε!
Επιμέλεια - Curation
Σύλβια Κουμεντάκη
Διοργάνωση Γαστρονομικών εκδηλώσεων
www.chefstories.gr