Το εμφιαλωμένο κρασί ως βοηθητικό μέσο προώθησης στον χώρο της Φιλοξενίας

Τίτλος:

«Το εμφιαλωμένο κρασί ως βοηθητικό μέσο προώθησης στον χώρο της Φιλοξενίας» Η ομιλία αναφέρει τους τρόπους παραγωγής διαφορετικών ειδών κρασιών, αναφέρεται στις τάσεις και τα είδη κρασιών που επικρατούν στην παγκόσμια αγορά, υπογραμμίζει την ύπαρξη μιας σωστής λίστας κρασιού σε συνδυασμό με το food pairing, ενώ δίνει και κάποια παραδείγματα για το πως το εμφιαλωμένο κρασί θα μπορούσε να προσελκύσει πελάτες γαστρονομικού ενδιαφέροντος.


Κάντε κράτηση εδώ


Ομιλητής:

Βασίλης Γεωργίου
Οινολόγος

Σύντομο βιογραφικό:

Είναι Προιστάμενος Οινολόγος στην οινοποιεία Ι Μπουταρης & Υιος απο το 2007.

Η έδρα του είναι στο οινοποιείο της Στενημάχου στην Νάουσα ενώ επιβλέπει και την οινοποίηση και τους τρύγους στα οινοποιεία της Σαντορίνης, Κρήτης και Γουμένισας. Είναι κάτοχος Master Οινολογίας απο το Πανεπιστήμιο της Αδελαιδας στην Αυστραλία.

Επι σειρά ετών είναι υπεύθυνος για την σύνταξη οργανοληπτικής επιτροπής των οίνων ΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑ προκειμένου να πάρουν απόφαση κατάταξης ΠΟΠ.

Είναι μέλος του Σύνδεσμου Οινοπαραγωγών και Αμπελουργών Νάουσας. Έχει διατελέσει ως κριτής οίνων στον Διεθνή Διαγωνισμό Οινου της Θεσσαλονίκης ενώ έχει δώσει ομιλίες σχετικά με την διαχείρηση ποιότητας στο κρασί.