«Ποιότητα & Ασφάλεια Τροφίμων σε Ξενοδοχειακές Μονάδες»


Παρουσίαση τριών θεωρητικών παρουσιάσεων διάρκειας μισής ώρας το καθένα:

  • Ασφάλεια Τροφίμων στα Ξενοδοχεία-ISO 22000 Βελιάνης Χρήστος, Τεχνολόγος Τροφίμων,  Σύμβουλος Ποιότητας & Ασφάλειας, Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων
  • Τεχνολόγος Τροφίμων, Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας σε Εταιρεία ΤροφίμωνΣακαρέλη ΈλεναΔιαχείριση Αλλεργιογόνων στην κουζίνα των ξενοδοχείων 
  • Παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα στην κουζίνα των ξενοδοχείων: Ποιότητα & Διατροφική αξία Ζαφειριάδης Θωμάς, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc, Κτηνίατρος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Αγροδιατροφικού Τομέα

Ο Φορέας

Η ΠΕΤΕΤ ιδρύθηκε το 1981 και εκπροσωπεί τους Επιστήμονες & Τεχνολόγους Τροφίμων Ανώτατης Εκπαίδευσης, με περισσότερα από 3.000 μέλη. Εκτός της βιομηχανίας τροφίμων που είναι φυσικός μας χώρος συμμετέχουμε ενεργά: Από το 2007 η Ένωση μας είναι ο μοναδικός εθνικός εκπρόσωπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση Επιστημόνων -Τεχνολόγων Τροφίμων (EFFοST) καθώς και στην Παγκόσμια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (IUFoST). 

Οι στόχοι μας είναι:

  • Η δημιουργία ασφαλών συνθηκών στην παραγωγή τροφίμων από το χωράφι μέχρι το ράφι. 
  • Οι συνεργασίες με επιστημονικούς και επαγγελματικούς συλλόγους για την επίτευξη κοινών σκοπών. 
  • Η συμβολή στην πρόοδο της Επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων με στόχο την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελληνικής αγροτικής οικονομίας.
  • Η επικοινωνία με τους πολίτες και πληροφόρηση της ελληνικής κοινωνίας σε θέματα διατροφής.
  • Η συνεχής εκπαίδευση των μελών μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων και συνεδρίων που οργανώνουμε συνεχώς και αδιαλείπτως τα τελευταία χρόνια. 

Ομιλητές

Σακαρέλη Έλενα. 
Γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια. Είναι Πρόεδρος του Περιφερειακού τμήματος Βορείου Ελλάδος της Π.Ε.ΤΕ.Τ. και έχει 10ετής εμπειρία στη βιομηχανία των τροφίμων, Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας σε εταιρεία τροφίμων.

Ζαφειριάδης Θωμάς.
Γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Είναι Κτηνίατρος-Τεχνολόγος Τροφίμων, έχει διατελέσει Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της ΠΕΤΕΤ, έχει 7ετή εργασιακή και 8ετή διδακτική εμπειρία, και εργάζεται σαν Σύμβουλος Ποιότητας και Εκπαιδευτής ΙΕΚ.

Βελίανης Χρήστος
Γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού τμήματος Βορείου Ελλάδος της Π.Ε.ΤΕ.Τ. και εργάζεται ως Σύμβουλος Ποιότητας & Ασφάλειας, Σύμβουλος Έρευνας και Ανάπτυξης τροφίμων, Τεχνικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων Τροφίμων,  Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας τροφίμων , είναι επίσης Εξωτερικός  Συνεργάτης σε φορέα Πιστοποίησης.


Δήλωση συμμετοχής