Σταύρος Γ. Μαυρίδης


Γενικός Διευθυντής, Συνιδριτής EFZIN

Ο Σταύρος Μαυρίδης εμπλέκεται στην βιομηχανία των spa τα τελευταία 14 χρόνια. Έχει εργαστεί για μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων στην Ελλάδα και έχει συμμετάσχει στο άνοιγμα και το στήσιμο 5 ξενοδοχειακών spa ως spa manager και project manager. Έχει ένα υπόβαθρο στην εκπαίδευσή του αφού έχει  πτυχίο στη Φυσικοθεραπεία από το University of Wales College of Medicine, Cardiff, πτυχίο Καθηγητή Φυσικής Αγωγής από τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έχει ‘’hands on’’ εμπειρία αφού έχει εργαστεί ως θεραπευτής.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Spa Managers στην Ελλάδα και ήταν ο διοργανωτής του ‘’benchmarking report’’ για την Ελληνική βιομηχανία των Spa από την εταιρεία Intelligence Spa το 2011. Έχει πάθος για τη δουλειά του και πιστεύει ακράδαντα στο Wellness και για τις θετικές μελλοντικές επιπτώσεις που θα έχει στη ζωή των ανθρώπων και την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Πιστεύει ότι η Επικοινωνία, η συνέπεια και η ηγεσία είναι οι βασικές αρχές για μια επιτυχημένη καριέρα και για να χτιστεί μια δυναμική ομάδα για ένα βιώσιμο και επιτυχημένο έργο. Σήμερα έχει δημιουργήσει με τους ιδρυτές της byPeterandPauls την EFZIN, εταιρεία διαχείρισης και ανάπτυξης χώρων ευεξίας και Σπα.

Ως Γενικός Διευθυντής είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του concept, των SOP’s, τον σχεδιασμό, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις και την στρατηγική ανάπτυξης.