Εύα Πάνου


Διευθύντρια Εκπαίδευσης APIVITA

Κατέχει τη θέση της Διευθύντριας Εκπαίδευσης στην APIVITA από το 2010. Διευθύνει συνολικά τη στρατηγική εκπαίδευσης της εταιρείας, στα κανάλια Retail , Hotel & SPA και Φαρμακεία για όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρία. Σπούδασε αισθητική & κοσμετολογία στη Γερμανία και έχει εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στο χώρο των καλλυντικών, με μεγάλη δραστηριότητα στις πωλήσεις και στην εκπαίδευση για τις εταιρίες CLINIQUE, CLARINS & La Prairie.

Σήμερα είναι πρέσβειρα της μάρκας APIVITA σε 14 χώρες στον κόσμο (συμπεριλαμβανομένων των Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ, Αμερική, Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία, Αυστραλία, Ουκρανία, Ρουμανία κλπ.) και ταξιδεύει παντού επικοινωνώντας το όραμα και τη φιλοσοφία της APIVITA με κάθε δυνατό τρόπο. Παραδίδει σεμινάρια για φαρμακοποιούς, σύμβουλους ομορφιάς και εκπαιδευτές για τη διάγνωση και τη φροντίδα του δέρματος, καθώς και για την εκπαίδευση σε προϊόντα και τεχνικές πωλήσεων.

Συμμετέχει σε επίσημα λανσαρίσματα της εταιρείας και σε εκδηλώσεις δημοσιογράφων, πραγματοποιεί ομιλίες και παρουσιάσεις σε δημοσιογράφους ομορφιάς των γυναικείων περιοδικών μόδας και ομορφιάς, όπως Elle, Marie Claire, Votre Beaute, Instyle και έχει συμμετάσχει ως εκπρόσωπος της APIVITA σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, όπου μίλησε για ποικίλα θέματα της εταιρείας, όπως η ολιστική φιλοσοφία περιποίησης της επιδερμίδας, τα βήματα της ομορφιάς, η προστασία της επιδερμίδας από την ηλιακή ακτινοβολία, η εξειδικευμένη φροντίδα της νεανικής εφηβικής επιδερμίδας κλπ.

Ως ειδικός σε θέματα που αφορούν το δέρμα, γράφει άρθρα για περιοδικά υγείας και ομορφιάς, και προσφέρει συμβουλές για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, την αρωματοθεραπεία και τα βήματα της ομορφιάς.