Απόστολος Παλακίδης


Vice President – Director Sales & Marketing Ramada Plaza Thraki

Έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στην Θεσσαλονίκη και έχει αποκτήσει Master of Business Administration (ΜΒΑ) από το Middlesex University στο Λονδίνο.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως πολιτικός μηχανικός με σημαντικές εμπειρίες σε διάφορα projects. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, εργάστηκε στην Αγγλία ως στέλεχος σε ξενοδοχείο της αλυσίδας Holiday Inn (5*). Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ανέλαβε την κατασκευή & την οργάνωση της οικογενειακής επιχείρησης Thraki Palace Thalasso Spa Hotel & Conference Center (πλέον Ramada Plaza Thraki).

Με την έναρξή της λειτουργίας, ανέλαβε το τμήμα Πωλήσεων και Marketing του συγκροτήματος, παράλληλα με τα διοικητικά καθήκοντα του ως Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Είναι Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, καθώς και της Επιτροπής Τουρισμού Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τέλος διετέλεσε Ταμίας στον HAPCO, μέλος στην Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Νομαρχίας Έβρου καθώς και μέλος στο Δ.Σ. της Τουριστικής & Ιαματικής Επιχείρησης Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ)