Hotelia: η 33η διοργάνωση 10 έως 12 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη


Η διεθνής έκθεση Ηotelia φέρνει ο,τι πιο νέο στους κλάδους των ξενοδοχείων, της εστίασης και της καφεστίασης.

 

 

Μια έκθεση για να αποκτήσει κύρος οφείλει να εξασφαλίζει τους καλύτερους εκθέτες, να εμπλουτίζει συνεχώς τις παράλληλες δράσεις της και να προσφέρει σε εκθέτες και επισκέπτες τις καλύτερες συνθήκες παρουσίασης και περιήγησης. Χαρακτηριστικά που η διεθνής έκθεση Hotelia δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, τα έχει κατακτήσει και σε κάθε διοργάνωση αναβαθμίζει και αναπτύσσει. Στις συνειδήσεις των επαγγελματιών έχει πλόεν καταγραφεί ως μια προσανατολισμένη έκθεση αμιγώς στο αντικείμενο του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και τουρισμού, ως ο κοινος τόπος συνάντησης εξειδικευμένων κλαι έμπειρων εκπροσώπων κάθε κλάδου (ξενοδοχεία, εστίασης, καφεστίαση).  

Η σύγχρονη δομή της, σε επίπεδο οργάνωσης αλλά και παρουσίασης, στοχεύει στη συσπείρωση του ενδιαφέροντος ολόκληρου του φάσματος των παραπάνω επαγγελματιών αποτελώντας το συνδετικό κρίκο μεταξύ τους.

 

 

Τομείς Έκθεσης

*Κατασκευή / Ανακαίνιση 
*Coffee & Drinks
*Μηχανήματα Κουζίνας & Επιτραπέζιος Εξοπλισμός
*Technologies (Web Marketing, Digital Technology, Booking Engines, Hotel marketing & management κτλ)
*Εξοπλισμός υγιεινής και καθαρισμού

 

 

Γιατί να συμμετάσχω:

Καταρχάς, πρόκειται για μια από τις πιο εξειδικευμένες εκθέσειςπου σημαίνει ότι το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό και όλα τα προϊόντα και οι εκδηλώσεις είναι στοχευμένες. Το πλεονέκτημα αυτό αποκτά ακόμη μεγαλύτερη δυναμική με την παράλληλη διοργάνωση με την έκθεση τουρισμού PHILOXENIA, στην οποία παρευρίσκεται όλος ο τουριστικός κλάδος της χώρας. Επιπλέον, ο τόπος διεξαγωγής της, η Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζει εγγύτητα με την αναπτυσσόμενη αγορά των Βαλκανίων που συνεπάγεται με εύκολο και άμεσο άνοιγμα σε αγορές εκτός Ελλάδος. Τέλος, στο πλαίσιο της ανταλλαγής γνώσεων, εμπειρίας αλλά και της στρατηγικής εξωστρέφειας φιλοξενούνται επιλεγμένοι hosted buyers οι οποίοι θα συμμετέχουν σε B2B meetings με τους εκθέτες ενώ παράλληλα διοργανώνται και καινοτόμα events που προωθούν ακόμη περισσότερο την δραστηριότητα κάθε εκθέτη.

 

 

Γιατί να την επισκεφθώ: 

Το κύρος της Hotelia εξασφαλίζει τη συμμετοχή των κορυφαίων τουριστικών επιχειρήσεων και εξοπλισμού, κάτι που πρακτικά σημαίνει για τον επισκέπτη ότι όχι μόνο θα συναντήσει εύρος υπηρεσιών αλλά και την καλύτερη ποιότητα. Το επαγγελματικό κοινό στο οποίο απευθύνεται (ξενοδόχοι, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, τεχνικές εταιρίες καθώς επίσης και επαγγελματίες από τους χώρους εστίασης, καφεστίασης και τουρισμού) θα ανακαλύψει ανάμεσα στους εκθέτες άλλα και τις παράλληλες διοργανώσεις όλες τις σύγχρονες και ενημερωμένες προτάσεις και λύσεις για προϊόντα για νέες κατασκευές ή ανακαινίσεις.

 

 

Ενημέρωση / Επιμόρφωση 

Στο πλαίσιο της έκθεσης, έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων και συνεδρίων, μεταξύ των οποίων οι πολύ επιτυχημένες DPOINT Spaces και THE ART OF DRINKING Coffee & Spirit που θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα της Hotelia για ακόμη μια φορά. 

**DPOINT Spaces 

Μια απο τις καινοτόμες πρακτικές της Hotelia. Μια θεματική ενότητα που αποτελεί σημείο αναφοράς στον κλάδο ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Αναγνωρισμένοι έλληνες αρχιτέκτονες παρουσιάζουν ειδικές εγκαταστάσεις ξενοδοχειακού ενδιαφέροντος, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τις σύγχρονες τάσεις και μεθόδουςτου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

 

 

**THE ART OF DRINKING Coffee & Spirit

Τα dining events της ενότητας THE ART OF DINING, δίνουν το γευστικό στίγμα της διοργάνωσης, με live παρουσιάσεις των παγκόσμιων γαστρονομικών τάσεων.Κορυφαίοι επαγγελματίες από τους χώρους των ποτών και του καφέ, εντυπωσιάζουν με τις τεχνικές και δεξιότητες τους ενώ παράλληλα παραδίδουν ειδικά μαθήματα bartending. Επίσης, σε έναν ειδικά διαμορφωμένοχώρο, με σταθμούς-food stations, ειδικοί του χώρου του catering θα παρουσίασουν τις παγκόσμιες γαστρονομικέςτάσεις, θα αναδείξουν το νέο τρόποπαρουσίασης και service και την προσέγγιση διαφορετικών κοινών.  

Hotelia, 10-12 Νοεμβρίου 2017, Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.