Το ο25 είναι μία ομάδα αρχιτεκτόνων που δραστηριοποιείται στους τομείς της αρχιτεκτονικής, του σχεδιασμού και της ανάπτυξης. Το γραφείο ιδρύθηκε το 2003 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, από τους αρχιτέκτονες Αντώνη Περπατίδη, Θανάση Χρυσομάλλη και Μανώλη Βουράκη.

Σήμερα, τα 3 ιδρυτικά στελέχη, σε στενή συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα αρχιτεκτόνων OFFICETWENTYFIVEARCHITECTS, δημιουργούν σχέδια και μελέτες στους τομείς της αρχιτεκτονικής, του αστικού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής τοπίου, με έδρες σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη, Ντίσελντορφ και Λονδίνο.

Η αρχιτεκτονική του ο25 πηγάζει από την πολύ προσεκτική ανάλυση της εξέλιξης και των αλλαγών στη σύγχρονη ζωή.

Το γραφείο λειτουργεί με μία δομή επικεντρωμένη στην ομάδα, όπου μέσω συζητήσεων και ομαδικής δουλειάς ολοκληρώνονται τα έργα. Αυτή η διαδικασία βοηθάει στη δημιουργία μίας ιδέας, την περαιτέρω ανάπτυξη της και συνεχίζεται κατά τη διάρκεια όλων των  σταδίων του έργου, μέχρι και την ολοκλήρωσή του.

Βασική φιλοσοφία του γραφείου είναι ότι σε όλα τα έργα, ανεξαρτήτως μεγέθους και τύπου, χρειάζεται η ίδια μεθοδική αντιμετώπιση προκειμένου να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα, χωρίς να χαθεί, μέσα από τη διαδικασία, η πρωτοτυπία και η φρεσκάδα της αρχικής ιδέας.

Ένα σύνολο 20 αρχιτεκτόνων και προσωπικού υποστήριξης οργανώνονται σε ομάδες, οι οποίες επιβλέπονται από τον επικεφαλής της κάθε μίας, που με τη σειρά του είναι υπεύθυνος για την καθημερινή επικοινωνία και οργάνωση του έργου. Η αρχιτεκτονική ομάδα συμπληρώνεται εφόσον κριθεί απαραίτητο από συμβούλους σε θέματα κατασκευής, τεχνολογικής καινοτομίας και κόστους κατασκευής.

Στη διάρκεια της ύπαρξης του, το OFFICETWENTYFIVEARCHITECTS έχει σχεδιάσει πάνω από 350 project, σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, το γραφείο έχει κατά καιρούς πάρει βραβεία και τιμητικές διακρίσεις σε διαγωνισμούς αρχιτεκτονικού σχεδίου, αστικού εξοπλισμού, σχεδιασμού δημοσίων χώρων ή/και σχεδιασμό εφήμερων κατασκευών μικρής κλίμακας.