“Greek Breakfast = tasteful hospitality”.

Σήμα και συνώνυμο της φιλοξενίας της χώρας το ελληνικό πρωινό.

Η ελληνική “Καλημέρα” μπαίνει στο τραπέζι της ειδικά σχεδιασμένης diningarea του  περίπτερου 9. Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της Hotelia 2021, θα παρουσιαστούν γεύσεις, ιδέες, μοναδικοί συνδυασμοί, έτοιμες λύσεις, καινοτόμα προϊόντα, βραβευμένοι παραγωγοί με θέμα “GreekBreakfast = tastefulhospitality”.

   

Παράλληλα θα παρουσιαστούν όλες οι τάσεις και οι νέες εφαρμογές στον κλάδο της γαστρονομίας, που ενισχύθηκαν και εδραιώθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μέσα από τις γευστικές δημιουργίες της ομάδας των chef μας, σε 8 μοναδικές εκδηλώσεις - γευστικά ταξίδια, που μπορούν να παρακολουθήσουν 35 επισκέπτες/εκδήλωση.

Ο επισκέπτης είναι πιο ενημερωμένος και απαιτητικός, έχει μαγειρέψει πολύ, «καταναλώσει» εκπομπές και βίντεο μαγειρικής, ανακαλύψει τεχνικές και ξεχασμένες υπερτροφές, μελετήσει πολύ σχετικά με : αειφορία, τροφομίλια, καλές πρακτικές παραγωγής, «πράσινες» μονάδες παραγωγής, επαναχρησιμοποίηση τροφών και μη σπατάλη πόρων, ανακυκλώσιμα υλικά και έξυπνες συσκευασίες. 

   

Σε κάθε του ταξίδι, που είναι πιο πολύτιμο από ποτέ, η εμπειρία οφείλει να είναι μοναδική, με επίγευση διαρκείας : ενδιαφέρεται για την τοπικότητα, τον εθνικό πλούτο, τις μοναδικές γεύσεις και παραδόσεις, τους ανθρώπους, τα αρώματα και τις αυθεντικές γεύσεις.

Ελάτε μαζί μας να ετοιμάσουμε την επόμενη μέρα της φιλοξενίας!

Είσοδος Ελεύθερη με προκράτηση θέσης.


Διεξαγωγή εκδήλωσης
Περίπτερο: 9
Διάρκεια: 60’
Συμμετέχοντες: 30-35 άτομα / γεύμα (με προκράτηση)