ALL ABOUT GASTRONOMY


To ALL ABOUT GASTRONOMY είναι η ενότητα που διοργανώνεται για 2η χρόνια στο περίπτερο 9 της έκθεσης Hotelia. Θέματα από το χώρο της γαστρονομίας παρουσιάζονται σε ειδικά σχεδιασμένα events, με στόχο να δωθεί έμφαση στις κανοτόμες πρακτικές, τις νέες τάσεις στο χώρο της εστιάσης, τα ιδιαίτερα προϊόντα που μπορούν να ενταχθούν στα μενού των ξενοδοχείων, αλλά και τους ειδικούς του κλάδου των τροφίμων που μοιράζονται τις νεότερες τεχνολογίες και πρακτικές με τους επισκέπτες της έκθεσης.

 

Οι εκδηλώσεις γαστρονομίας της Hotelia 2017 αποτελούν μία γευστική νότα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

  • Greek Breakfast & Brunch+: ετοιμάζουμε και παρουσιάζουμε γευστικές ιδέες για τα κυριότερα «κλειδιά» της φιλοξενίας μετά τον ύπνο!
     
  • Γαστρονομική φιλοξενία: οι ομιλίες που δώσουν την απάντηση, πώς η γαστρονομία μπορεί να είναι στην υπηρεσία του ξενοδοχείου.

 

Επιμέλεια - Curation


Σύλβια Κουμεντάκη
Διοργάνωση Γαστρονομικών εκδηλώσεων
www.chefstories.gr