Γαστρονομική Φιλοξενία


Σημαντικοί ομιλητές, εξειδικευμένοι και καταξιωμένοι, οι οποίοι μέσα στις 3 ημέρες της έκθεσης Hotelia 2017 στο περίπτερο 9 θα παρουσιάσουν τρόπους προσέγγισης των εξελίξεων στη γαστρονομία και το πάντρεμά τους στο χώρο των ξενοδοχείων.

Κρατήστε τη θέση σας / ομιλία:

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/11 ΣΑΒΒΑΤΟ 11/11 ΚΥΡΙΑΚΗ 12/11
11:00 - ΠΕΤΕΤ
«Ποιότητα & Ασφάλεια Τροφίμων
σε Ξενοδοχειακές Μονάδες»
Δημακάκος Αντώνης
«Η επόμενη μέρα στον εφοδιασμό.
Η ωφελιμότητα για τον ξενοδόχο.»
14:00 Μυρσίνη Λαμπράκη
«Στας Ευρώπας brunch..
Στην Ελλάδα κολατσιό...»
Γιώργος Πίττας
«Γαστρονομικές κοινότητες
και η ανάπτυξη στο πιάτο μας»
Βη Μπουγάνη
«Αειφόρος Γαστρονομία: ένα πολύτιμο προϊόν του βιώσιμου Τουρισμού στην Ελλάδα»
16:00 Mαριλένα Κουΐδου
Tα ροφήματα του ξενοδοχειακού πρωινού - Δημιουργώντας υπεραξία στην τουριστική εμπειρία
Γιάννος Παλιούρης & Παναγιώτης Κάλλης
Premium Brands «Καινοτομία και εξοικονόμηση στα σύγχρονα cocktail»
-

* Χρόνος παρουσίασης :30-45 λεπτά 
Συμμετέχοντες/ ομιλία : 50 άτομα (με προκράτηση)